Unlocked elokuva

Unlocked on brittiläinen toimintatrilleri, jonka on ohjannut Michael Apted, pääosissa Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, John Malkovich, sekä Michael Douglas.

Elokuva, jonka on käsikirjoittanut Peter O’Brien, kuvattiin marraskuun 2014 ja tammikuun 2015 välisenä aikana Lontoossa ja Prahassa.

Unlocked elokuva bannerijuliste.

Juoni

Aikanaan yksi CIA:n parhaista kuulustelijoista, Alice Racinen (Noomi Rapace) ura ajautui sivuraiteille kun hän ei onnistunut “avaamaan” vankia ajoissa pelastaakseen viattomien ihmisten elämiä pariisilaisessa terroristihyökkäyksessä.

Eläen nyt hiljaista eloa Lontoossa sosiaalityöntekijänä, Alice kutsutaann odottamattomasti takaisin toimintaan, kun CIA pidättää epäillyn, jonka se uskoo omaavan suoraa tietoa toisesta valmisteilla olevasta hyökkäyksestä.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Englanninkielinen alkuperäistraileri 2

Juliste

Unlocked elokuva juliste.

Tuotanto

Ohjaaja: Michael Apted
Käsikirjoitus: Peter O’Brien
Pääosissa: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Michael Douglas, John Malkovich, sekä Toni Collette
Musiikki: Stephen Barton
Kuvaus: George Richmond
Leikkaus: Andrew MacRitchie
Tuottajat: Lorenzo di Bonaventura, Georgina Townsley, Eric Howsam, sekä Claudia Bluehuber
Tuotantoyhtiöt: Di Bonaventura Pictures, Bloom, Silver Reel, Sira Productions, ja Lipsync
Elokuvastudio: LionsGate
Ensi-ilta (Iso-Britannia): 5-5-2017
Tuotantomaa: Iso-Britannia
Kieli: Englanti
Kesto: 98 minuuttia

Tieto elokuvan teosta tuli julkisuuteen syyskuun 23, 2010, jolloin Warner Bros. hankki tuotannon, Lorenzo di Bonaventuran tullessa projektin tuottajaksi.

Elokuvan päänäyttelijöistä Noomi Rapace, Michael Douglas, Orlando Bloom, Toni Collette, ja John Malkovich tulivat mukaan tuotantoon huhtikuun ja marraskuun välisenä aikana vuonna 2014.

Unlocked elokuvan kuvaukset alkoivat marraskuun 3, 2014, ja ne päättyivät tammikuun 17, 2015. Kuvauspaikkoihin lukeutuivat sekä Lontoo Britanniassa että Tsekin tasavallan pääkaupunki Praha.