Unacknowledged elokuva

Unacknowledged on amerikkalainen dokumenttielokuva, jonka on ohjannut Michael Mazzola.

Tuotanto on jatko-osa menestyksekkäälle, joukkorahoituksella toteutetulle ja vuonna 2013 julkaistulle Sirius-dokumentäärille.

Unacknowledged elokuvan virallinen bannerijuliste.

Juoni

“Unacknowledged” keskittyy Disclosure Project -projektin historiallisiin tiedostoihin ja siihen, kuinka UFO salaisuutta on ylläpidetty häikäilemättömästi – ja miten.

Paras todistusaineisto maapallon ulkopuolelta tulleista kontakteista, jotka kattavat vuosikymmenten ajanjakson, esitetään suoraan huippusalaisista todistajalausunnoista, dokumenteista, sekä UFO filmimateriaalista, joista 80% on aikaisemmin julkisuudessa esittämätöntä aineistoa.

Tohtori Steven Greerin kulissien takainen tutkimustyö ja korkean tason tapaamiset tuovat julkisuuteen laittomia, salaisia operaatioita, jotka ovat luoneet UFO salaisuuden ylläpitämisen ytimen.

Filmi vie katsojat salaisiin tapaamisiin CIA-johtajan sekä Pentagonin huippukenraalien ja amiraalien kanssa, sekä presidentti Obaman ja Hillary Clintonin kampanjan johtaja John Podestan neuvonantoihin, voimankäytön käytäville, joiden varrella UFO salaisuudet ovat haudattuina.

Katsojat saavat tietää siitä äänettömästä vallankaappauksesta, jonka juuret vievät aina 1950-luvulle saakka, sekä siitä, miten Yhdysvaltain kongressi, USA:n presidentti, ja muut maailman johtajat ovat sivuutettuja rikollisten, sotilas-teollisen-finanssi elementtien toimesta.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Juliste

Unacknowledged elokuvan virallinen juliste.

Tuotanto

Ohjaaja: Michael Mazzola
Käsikirjoitus: Michael Mazzola ja Stephen Peek
Pääosissa: Giancarlo Esposito ja Steven M. Greer
Tuotantoyhtiöt: Auroris Media
Elokuvastudio: The Orchard
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 9-5-2017
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Kesto: 100 minuuttia
Virallinen nettisivusto: www.SiriusDisclosure.com

Elokuva on jatko-osa vuoden 2013 dokumenttefilmille “Sirius”.