This is Not What I Expected elokuva

This is Not What I Expected on kiinalainen romanttinen komedia, jonka on ohjannut Derek Hui, pääosissa Takeshi Kaneshiro, Zhou Dongyu, sekä Ming Xi.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Li Yuan, Xu Yimeng, ja Jojo Hui Yuet-chun, perustuen Lan Bai Sen kirjoittamaan romaaniin “Finally I Get You”.

This is Not What I Expected elokuvan virallinen bannerijuliste.

Juoni

Lu Jin (Takeshi Kaneshiro) on komea, rikas hotelli-yritysostojen spesialisti, joka vaatii täydellisyyttä jokaiselta hotellilta, jossa hän vierailee, aina henkilökunnasta hotellin ravintolassa tarjoiltavaan ruokaan saakka.

Gu Shengnan (Zhou Dongyu) on puolestaan mahtipontinen sous chef, joka käyttää kulinaarisia taitojaan voittaakseen Lu Jin puolelleen yrityksessään pelastaa hotellinsa yritysostolta.

Kun Lu Jin kirjautuu sisään Rosebud-hotelliin, hän on tyytymätön kaikkeen mitä hän näkee ja maistaa…ainakin siihen saakka, kunnes Gu Shengnan tarjoilee perfektinistille jotain, mikä saattaa hyvinkin olla täydellinen ateria.

Hotellin ulkopuolella Lu Jin ja Gu Shengnan ovat perivihollisia, vannoutuneita pysymään mahdollisimman kaukana toisistaan. Mutta keittiössä he jakavat yhteisen arvostuksen ja rakkauden hienoa ruoanlaittotaitoa kohtaan.

Onko ruoassa vastaus heidän erimielisyyksiensä ratkaisemiseen?

Englanniksi tekstitetty traileri

Juliste

This is Not What I Expected elokuvan virallinen juliste.

This is Not What I Expected elokuvan näyttelijät

Lu Jin on Takeshi Kaneshiro
Zhou Dongyu on Gu Shengnan
Sun Yizhou on Xiao Meng
Xi Mengyao on Xu Zhao Di
Yang Youning on Cheng Zi Qian

Tuotanto

Ohjaaja: Derek Hui
Käsikirjoitus: Li Yuan, Xu Yimeng, sekä Jojo Hui Yuet-chun
Pääosissa: Takeshi Kaneshiro, Zhou Dongyu, Ming Xi, ja Tony Yang
Kesto: 105 minuuttia
Tuottajat: Peter Ho-Sun Chan ja Jojo Hui Yuet Chun
Elokuvastudio: Well Go USA
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 5-5-2017
Tuotantomaa: Kiina
Kieli: Kiina

Elokuvan kiinalaisia tuotantyhtiöitä olivat mm. Beijing Phoenix Entertainment, J.Q. Pictures, Dreamsky Films, Huaxia Film Distribution, WE Pictures, Blink Pictures, sekä Lian Ray Pictures.