The Space Between Us elokuva

The Space Between Us on amerikkalainen romanttinen tieteisseikkailu, jonka on ohjannut Peter Chelsom, pääosissa Asa Butterfield, Britt Robertson, Gary Oldman, sekä Carla Gugino.

Elokuvan ovat käsikirjoittanut Allan Loeb, perustuen tarinaan, jonka loivat Stewart Schill, Richard Barton Lewis, ja Loeb.

The Space Between Us filmi banneri.

Filmi, jonka tuottavana ja jakelevana studiona toimi STX Entertainment, kuvaukset alkoivat 14. syyskuuta, 2015, Albuquerquessa, New Mexicon osavaltiossa Yhdysvaltoja.

Juoni

The Space Between on Us on planeettojen välinen seikkailu, jossa avaruussukkula lähtee ensimmäiselle matkalleen asuttamaan Mars-planeettaa, vain havaitakseen lähdön jälkeen, että yksi astronauteista on raskaana.

Pian laskeutumisen jälkeen hän kuolee ensimmäisen punaisella planeetalla syntyneen ihmisen synnytyksen aiheuttamiiin komplikaatioihin – paljastamatta koskaan, kuka isä on.

Siten alkaa Gardner Elliotin poikkeuksellinen elämä – poika, joka on tiedonhaluinen ja erittäin älykäs, tavaten 16-vuoden iän saavuttamiseensa saakka vain 14 ihmistä tässä erittäin poikkeuksellisessa kasvuympäristössään.

Etsiessään johtolankoja isästään sekä kotiplaneetasta jota hän ei ole ikinä tuntenut, Gardner aloittaa internet-ystävyyden maalaisjärkeä omaavan Coloradossa asuvan tytön, nimeltään Tulsa, kanssa.

Kun hän viimein saa tilaisuuden matkustaa maahan, hän on halukas kokemaan kaikki ne ihmeet joista hän on voinut vain lukea Marsissa – kaikkein yksinkertaisimmasta kaikkein ihmeellisempään.

Mutta kun hänen tutustumisretkensä alkavat, tiedemiehet havaitsevat, että Gardnerin elimet eivät pysty selviytymään maapallon ilmakehässä.

Toiveikkaana löytämään isänsä, Gardner pakenee tiedemiesryhmän käsistä, ja laittaa voimansa yhteen Tulsan kanssa kilpailussa aikaa vastaan löytääkseen vastauksen kysymyksiin siitä, miten hän sai alkunsa, ja minne hän kuuluu tässä universumissa.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Englanninkielinen alkuperäistraileri 2

Juliste

The Space Between Us elokuva juliste.

Näyttelijät

Asa Butterfield on Gardner Elliot
Britt Robertson on Tulsa
Gary Oldman on Nathaniel Shepherd
Carla Gugino on Kendra
B. D. Wong on Genesis johtaja Chen
Janet Montgomery on Sarah Elliot

Tuotanto

Ohjaaja: Peter Chelsom
Tuottaja: Richard Barton Lewis
Käsikirjoittaja: Allan Loeb
Tarina: Stewart Schill, Richard Barton Lewis, sekä Allan Loeb
Pääosissa: Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino, ja Britt Robertson
Musiikki: Andrew Lockington
Kuvaus: Barry Peterson
Leikkaus: David Moritz
Tuotantoyhtiöt: Huayi Brothers Pictures, Los Angeles Media Fund, sekä Southpaw Entertainment
Elokuvastudio: STX Entertainment
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 3-2-2017
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Virallinen nettisivusto: www.stxmovies.com/TheSpaceBetweenUs
Facebook: www.facebook.com/SpaceBetweenUs
Twitter: www.twitter.com/SpaceBetweenUs
Instagram: www.instagram.com/SpaceBetweenUs

Elokuvan tuotannosta kerrottiin julkisuuteen ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2014, jolloin sen tuotantonimenä oli vielä Relativity Media studion koneistossa “Out of This World”, käsikirjoittajana Allan Loeb.

Ohjaaja Peter Chelsom palkattiin filmin ohjaajaksi elokuussa 2014 ja samalla tuottajaksi tuli Southpaw Entertainment yhtiön Richard B. Lewis.

Asa Butterfield allekirjoitti sopimuksen elokuvan pääosan esittämisestä 2. helmikuuta 2015. Butterfieldin mukaantulon jälkeen Chelsom ja Tinker Lindsay tekivät uuden käsikirjoitusversion filmistä.

Tuotanto myytiin Relativity Median toimesta STX Entertainment studiolle heinäkuussa 2015, Relativityn ajautuessa aikaisemmin rahoitusvaikeuksiin.

Saman kuun lopussa STX Entertainment hankki muihin filmin päärooleihin näyttelijät Gary Oldmanin, Carla Guginon, sekä Britt Robertsonin.

Lopullinen filmin titteli muutettiin muotoon “The Space Between Us” syyskuun aikana vuonna 2015.

Tuotannon kuvaukset pääsivät alkuun 14. syyskuuta, 2015, Albuquerquen kaupungissa New Mexicon osavaltiota Yhdysvalloissa.