Vuori välissämme elokuva

Vuori välissämme on amerikkalainen romanttinen seikkailudraama, jonka on ohjannut Hany Abu-Assad, pääosissa Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges, sekä Dermot Mulroney.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Chris Weitz ja J. Mills Goodloe, perustuen Charles Martinin kirjoittamaan, vuonna 2011 julkaistuun samannimiseen romaaniin.

The Mountain Between Us elokuvan bannerijuliste.

Juoni

Mitä jos elämäsi olisi kiinni muukalaisesta?

Traagisen lentokone-onnettomuuden jälkeen keskeltä ei mitään itsensä löytävät kaksi muukalaista joutuvat luomaan yhteyden toisiinsa selviytyäkseen syrjäisen, lumipeitteisen vuoriston äärimmäisistä olosuhteista.

Kun he alkavat käsittää, että apua ei ole tulossa, he lähtevät vaaralliselle matkalle ylittääkseen satojen kilometrien matkan erämaata, auttaessaan toisiaan kestämään ja löytämään voimakkuuden, jota he eivät tienneet olevan olemassa.

Suomeksi tekstitetty traileri

TV-mainos “Soulmate”

TV-mainos “Just the Beginning”

Featurette “Ääriolosuhteissa”

Juliste

Vuori välissämme elokuvan virallinen juliste.

Vuori välissämme elokuvan näyttelijät

Idris Elba on kirurgi Ben Bass


Kate Winslet on Alex Martin: journalisti


Dermot Mulroney on Alexin sulhanen
Beau Bridges on pilotti

Tuotanto

Englanninkielinen alkuperäisnimi: The Mountain Between Us
Ohjaaja: Hany Abu-Assad
Käsikirjoitus: Chris Weitz ja J. Mills Goodloe, perustuen Charles Martinin romaaniin “The Mountain Between Us”


Pääosissa: Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges, sekä Dermot Mulroney
Musiikki: Ramin Djawadi


Kuvaus: Mandy Walker


Leikkaus: Lee Percy
Tuottajat: Peter Chernin, Dylan Clark, David Ready, sekä Jenno Topping
Tuotantoyhtiöt: Chernin Entertainment ja Fox 2000 Pictures
Elokuvastudio: 20th Century Fox
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 6-10-2017
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Virallinen nettisivusto: www.MountainBetweenUs.com
Facebook: www.facebook.com/MountainBetweenUs
Twitter: www.twitter.com/MountainBetween
Instagram: www.instagram.com/MountainBetweenUs

Vuori välissämme oli alunperin kehitteillä Hollywoodissa tammikuusta 2012, jolloin meksikolaisen Gerardo Naranjon oli määrä ohjata tuotanto J. Mills Goodloen käsikirjoituksesta.

Hany Abu-Assad korvasi Naranjon ohjaajana marraskuussa 2014, jolloin myös Chris Weitz palkattiin tekemään uusi versio käsikirjoituksesta.

Ennen kuvausten alkamista projekti läpikävi useita muutoksia pääosan esittäjien suhteen.

Maaliskuussa 2012 Michael Fassbender tuli mukaan tuotantoon toiseksi pääosan esittäjäksi, mutta hänet korvattiin Charlie Hunnamilla syyskuussa 2014 (aikataulullisten konfliktien takia), jolloin myös Margot Robbie palkattiin naispääosaan.

Marraskuussa 2014 Robbie kuitenkin jättäytyi pois tuotannosta, ja hänet korvattiin Rosamund Pikella. Joulukuussa 2015 sekä Pike että Hunnam kuitenkin jäivät pois elokuvan tekemisestä.

Tuotanto eteni seuraavan kerran helmikuussa 2016, kun Idris Elba allekirjoitti sopimuksen miespääosaroolista, Kate Winsletin tullessa mukaan projektiin kesäkuussa 2016 toiseen pääosarooliin.

Elokuvan kuvaukset pääsivät käyntiin joulukuun 5, 2016, Vancouverin kaupungissa Kanadaa, ja ne päättyivät helmikuun 24, 2017.

Tarkkoja kuvauspaikkoja tuotannon aikana Kanadassa (etupäässä Albertan ja British Columbian provinsseissa) olivat mm. Vancouver International Airport, Abbotsford International Airport, Invermere, Panorama Mountain Village, sekä Eagle Ridge Hospital (Port Moody).