Fast & Furious 8 elokuva

Fast & Furious 8 on amerikkalainen toimintafilmi, jonka on ohjannut F. Gary Gray, pääosissa Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Lucas Black, Scott Eastwood, Kurt Russell, Jason Statham, sekä Charlize Theron.

Elokuva, jonka on käsikirjoittanut Chris Morgan, on kahdeksas tuotanto Universal Pictures studion The Fast and the Furious filmisarjassa.

Fast & Furious 8 elokuvan virallinen bannerijuliste.

Filmin kuvaukset alkoivat maaliskuussa 2016 Mývatnissa, Islannissa, muihin kuvauskohteisiin lukeutuessa muun muassa Kuuba, Atlanta, Cleveland, ja New York City.

Juoni

Ei enää perhe.

Nyt kun Dom ja Letty ovat kuherruskuukaudellaan ja Brian sekä Mia ovat jääneet eläkkeelle toiminnasta – ja muu tiimistä on saanut vapautuksen syytteistä – maailmaa kiertänyt ryhmä on löytänyt suhteellisen normaalin elämän.

Mutta kun salaperäinen nainen (Charlize Theron) houkuttelee Domin rikosten maailmaan, josta hän ei tunnu pystyvän pakenemaan, sekä hänen läheisimpiensä petokseen, he tulevat kohtaamaan sen kokoluokan koettelemuksia, joita he eivät ole aiemmin kohdanneet.

Eliittiryhmä tulee matkaamaan ristiin rastiin Kuuban rannikoilta New York Cityn kaupungin kaduille pysäyttääkseen anarkistin päästämästä vapaaksi kaaoksen maailman näyttämöllä…ja tuodakseen kotiin miehen, joka teki heistä perheen.

Suomeksi tekstitetty traileri

Suomeksi tekstitetty traileri 2

Juliste

Fast & Furious 8 elokuvan virallinen juliste.

Fast & Furious 8 elokuvan näyttelijät

Vin Diesel on Dominic Toretto
Michelle Rodriguez on Letty Ortiz: Domin vaimo
Dwayne Johnson on Luke Hobbs: DSS agentti
Tyrese Gibson on Roman Pearce
Chris Bridges on Tej Parker
Lucas Black on Sean Boswell
Kurt Russell on Frank Petty
Jason Statham on Deckard Shaw
Charlize Theron on Cipher
Elsa Pataky on Elena Neves: DSS agentti
Nathalie Emmanuel on Ramsey
Scott Eastwood on lainvalvonta-agentti
Kristofer Hivju on Cipherin apuri
Tego Calderon on Tego Leo
Don Omar on Rico Santos

Tuotanto

Englanninkielinen alkuperäisnimi: The Fate of the Furious
Ohjaaja: F. Gary Gray
Tuottajat: Neal H. Moritz ja Vin Diesel
Käsikirjoitus: Chris Morgan, perustuen Gary Scott Thompsonin luomiin hahmoihin
Pääosissa: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Lucas Black, Scott Eastwood, Kurt Russell, Jason Statham, ja Charlize Theron
Musiikki: Brian Tyler
Kuvaus: Stephen F. Windon
Leikkaus: Christian Wagner
Tuotantoyhtiöt: Original Film ja One Race Films
Elokuvastudio: Universal Pictures
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 14-4-2017
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Virallinen nettisivusto: www.FastAndFurious.com
Facebook: www.facebook.com/FastandFurious
Twitter: www.twitter.com/FastFurious
Instagram: www.instagram.com/FastAndFuriousMovie

Furious 7 elokuvan julkaisun jälkeen Vin Diesel paljasti maaliskuussa 2015, että filmisarjan kahdeksas osa tulisi suureksi osaksi tapahtumaan New Yorkin kaupungissa Yhdysvaltoja.

Diesel paljasti myöhemmin myös jatko-osan tuotantotittelin, “Fast 8”, elokuun 16, 2015, vastanottaessaan palkintoa 2015 Teen Choice Awards tapahtumassa, sekä lokakuun 14, 2015, sen, että F. Gary Gray oli tullut mukaan tuotantoon ohjaajaksi.

Elokuvan kuvaukset alkoivat maaliskuun 14, 2016, Mývatnissa, Islannissa. Muita kuvauskohteita olivat muun muassa Kuuban Havana (huhtikuussa), Yhdysvaltain Ohion osavaltion Cleveland (toukokuussa), Atlanta (Georgian osavaltio), sekä New York City.