Max

Max on amerikkalainen koko perheen seikkailufilmi, jonka on ohjannut Boaz Yakin, joka myös käsikirjoitti tuotannon yhdessä Sheldon Lettichin kanssa.

Elokuvan pääosissa esiintyvät Josh Wiggins, Thomas Haden Church, Robbie Amell, Lauren Graham, Luke Kleintank, ja Jay Hernandez.

Max elokuva banneri

Juoni

Täsmäkoulutettu sotilaskoira, Max, palvelee Afganistanissa eturintamassa käsittelijänsä, Yhdysvaltain merisotaväen sotilaan Kyle Wincottin kanssa.

Mutta kun asiat menevät kauhistuttavalla tavalla pieleen, Kyle tulee kuolettavasti haavoittuneeksi, ja Max, traumatisoituna parhaan ystävänsä kuolemasta, ei pysty enää palvelemaan roolissaan.

Lähetettynä takaisin Yhdysvaltoihin, ainoa ihminen, johon Max vaikuttaa olevan kiinnostunut ottamaan yhteyden on Kylen teini-ikäinen veli, Justin, joten Max adoptoidaan Kylen perheeseen, käytännössä pelastaen samalla tämän hengen.

Mutta Justinilla on omia ongelmiaan, kuten eläminen hänen isänsä odotusten mukaisesti; hän ei ole kiinnostunut ottamaan vastuuta veljensä ongelmaisesta koirasta.

Max saattaa kuitenkin olla Justinin ainoa mahdollisuus saada tietää mitä todella tapahtui hänen veljelleen tuona kohtalokkaana päivänä eturintamalla, ja kovapuheisen nuoren teinin, Carmenin, avulla, joka osaa käsitellä koiria, Justin alkaa vähitellen arvostaa nelijalkaista kumppaniaan.

Justinin kasvava luottamus Maxiin auttaa veteraanikoiran takaisin sankarilliseen vanhaan itseensä, ja kun parivaljakko taistelee aikaa vastaan paljastaakseen mysteerin, he löytävät enemmän jännitystä – ja vaaroja – kuin mitä he osasivat odottaa.

Mutta he saattavat samalla löytää epätodennäköisen uuden parhaan ystävän…toisistaan.

Traileri

Juliste

Max elokuva juliste

Näyttelijät

Josh Wiggins on Justin Wincott
Dejon LaQuake on Chuy
Thomas Haden Church on Ray
Robbie Amell on Kyle Wincott
Lauren Graham on Pamela
Miles Mussenden on majuri Miles
Mia Xitlali on Carmen
Joseph Julian Soria on Emilio
Walid N. Hakim on talibaanisotilas
James Alcorn on polkupyöräteini
Owen Harn on Stack

Tuotanto

Ohjaaja: Boaz Yakin
Tuottaja: Karen Rosenfelt
Käsikirjoittajat: Sheldon Lettich ja Boaz Yakin
Pääosissa: Josh Wiggins, Dejon LaQuake, Thomas Haden Church, Robbie Amell, Lauren Graham, Luke Kleintank, ja Jay Hernandez
Musiikki: Trevor Rabin
Kuvaus: Stefan Czapsky
Leikkaus: Bill Pankow
Tuotantoyhtiöt: Metro-Goldwyn-Mayer ja Sunswept Entertainment
Elokuvastudio: Warner Bros. Pictures
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 26-6-2015
Kesto: 111 minuuttia
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Max-TheMovie.com
Facebook.com/MaxMovie
Instagram.com/MaxMovie

Tieto elokuvan etemisestä tuli ensimmäistä kertaa julkisuuteen toukokuussa 2014, kun Hollywood-lehdistö kertoi Boaz Yakinin ohjaavan perhefilmin tittelillä “Max” Warner Bros. ja MGM elokuvastudioille.

Filmin kuvaukset pääsivät käyntiin saman kuukauden aikana, toukokuun 12, 2014, North Carolinan osavaltiossa Yhdysvaltoja.

Tarkkoihin kuvauspaikkoihin North Carolinassa kuuluivat Charlotte, Asheville, Faith, Kings Mountain, sekä Lincolnton.