I Am Michael elokuva

I Am Michael on amerikkalainen elämäkertadraama, jonka on ohjannut Justin Kelly, pääosissa James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts, sekä Charlie Carver.

Elokuvan käsikirjoituksen tekivät Justin Kelly ja Stacey Miller, perustuen Benoit Denizet-Lewisin kirjoittamaan New York Times Magazine -lehdessä ilmestyneeseen artikkeliin “My Ex-Gay Friend”.

I Am Michael elokuva banneri juliste.

Juoni

Yksi mies. Kaksi elämää.

I Am Michael on uskomaton tosielämään perustuva tarina Michael Glatzesta (James Franco), korkeaprofiilisesta nuoriso-homoaktivistista, joka loi kansallisen polemiikin, kun hän väitti, ettei hän ollut enää homo, ja alkoi elämään uutta elämää heterona kristittynä pappina.

Filmi seuraa Michaelia tämän elämästä San Franciscossa poikaystävänsä Bennettin (Zachary Quinto) kanssa alkaen, jossa hän on mukana poliittisessa aktivismissa, XY Magazinen journalistina, sosiaalisen tietoisuuden kasvattamisessa, ja seksuaalisissa kokeiluissa, aina hänen henkilökohtaisen itsensä löytämisen päiviinsä.

Traumaattisen kokemuksensa jälkeen Michaelia vaivaavat epäilykset ja vainoharhaisuus, ja hän aloittaa uskonnollisen uudelleen heräämisen.

Michael jättää taakseen homo-elämäntyylinsä, hylkää ystävänsä, ja ponnistelee löytämään hänen aidon oikean itsensä.

Hän tutkii buddhalaisuutta ja mormonismia, lopulta kuitenkin päätyen kristittyyn raamattukouluun Wyomingin maaseudulla, jossa hän tapaa tyttöystävänsä Rebekahin (Emma Roberts), ja ryhtyy oman kirkkonsa pastoriksi.

Tämä voimakas filmi taltioi yhden miehen unohtumattoman matkan läpi modernien rakkauden, kieltämisen, ja vapahduksen konseptien läpi.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Juliste

I Am Michael elokuva juliste.

I Am Michael elokuvan näyttelijät

James Franco on Michael Glatze
Zachary Quinto on Bennett
Emma Roberts on Rebekah Fuller
Avan Jogia on Nico
Charlie Carver on Tyler
Daryl Hannah on Deborah
Devon Graye on Cory
Leven Rambin on Catherine
Lesley Ann Warren on Michaelin äiti
Ahna O’Reilly on näyttelijätär
Jenna Leigh Green on tohtori O’Connor
Juan Castano on Anthony
Jefferson Mays on pappi-opettaja
Evie Thompson on Nicole
Blake Lee on Benoit Denizet-Lewis

Tuotanto

Ohjaaja: Justin Kelly
Tuottajat: Vince Jolivette, Michael Mendelsohn, James Franco, Scott Reed, sekä Ron Singer
Käsikirjoitus: Justin Kelly ja Stacey Miller, perustuen Benoit Denizet-Lewisin New York Times Magazinen artikkeliin “My Ex-Gay Friend”
Pääosissa: James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts, ja Charlie Carver
Musiikki: Jake Shears ja Tim K
Kuvaus: Christopher Blauvelt
Leikkaus: Aaron I. Butler
Tuotantoyhtiö: Rabbit Bandini Productions ja Patriot Pictures
Elokuvastudio: Brainstorm Media
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 27-1-2017
Kesto: 101 minuuttia
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Tuotantobudjetti: US$2,5 miljoonaa
Facebook: www.facebook.com/IAmMichaelMovie

James Franco tuli tuotantoon pääosan esittäjäksi huhtikuun 1, 2014, jolloin Justin Kelly oli jo mukana projektin ohjaajana.

Zachary Quinto sekä Emma Roberts liittyivät mukaan näyttelijäkaartiin saman vuoden heinäkuun 14. päivä, ja Charlie Carver kuukautta myöhemmin, elokuun 14, 2015.

I Am Michaelin kuvaukset alkoivat elokuun 11, 2014, New York Cityn kaupungissa Yhdysvaltoja, ja ne päättyivät elokuun 31, 2014, Baldwinin kylässä New Yorkin osavaltiota.