How to Be a Latin Lover elokuva

How to Be a Latin Lover on amerikkalainen komedia, jonka on ohjannut Ken Marino, pääosissa Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro, Kristen Bell, sekä Rob Lowe.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Chris Spain ja Jon Zack, sen tuottavina studioina toimiessa Pantalion Films sekä Lionsgate Pictures.

How to be a Latin Lover elokuvan banneri juliste.

Juoni

Erittäin komea ja erittäin nuori Maximo unelmoi rikkaaksi tulemisesta ilman vaatimusta tehdä päivääkään töitä unelman eteen.

Tehtyään uraa vanhempien rikkaiden naisten viettelijänä, hän menee naimisiin varakkaan, yli kaksi kertaa häntä vanhemman naisen kanssa.

25 vuotta myöhemmin, piloille hemmoteltuna ja tylsistyneenä heräämään nyt hänen 80 vuotta vanhan vaimonsa vierestä, Maximo (Eugenio Derbez) saa elämänsä yllätyksen, kun hänen vaimonsa jättää hänet nuoremman autonmyyjän vuoksi.

Pakotettuna muuttamaan pois huvilastaan ja epätoivoisena löytämään uuden majoituspaikan, hänen täytyy muuttaa vieraantuneen siskonsa, Saran (Salma Hayek), sekä tämän nörttimäisen mutta hurmaavan pojan, Hugon, luokse näiden pieneen asuntoon.

Halukkaana palaamaan luksuselämän viettoon, Maximo käyttää siskonpoikansa ihastusta luokkatoveriinsa apuna lähestyäkseen uutta kohdettaan – Celesteä (Raquel Welch), leskeksi jäänyttä miljardööriä.

Kun Maximo yrittää palauttaa kykynsä latino-rakastajana, hän ystävystyy siskonpoikansa Hugon kanssa, alkaen oppimaan, että latino-rakastajana oleminen tarkoittaa että rahan rakastaminen ei ole läheskään yhtä tärkeää kuin rakkaus perhettä kohtaan.

Suomeksi tekstitetty traileri

Juliste

How to be a Latin Lover elokuva juliste.

How to Be a Latin Lover elokuvan näyttelijät

Salma Hayek on Sara
Kristen Bell on Cindy
Eugenio Derbez on Maximo
Raquel Welch on Celeste
Mckenna Grace on Arden
Rob Corddry on Quincy
Raphael Alejandro on Hugo
Rob Huebel on Nick
Ford Austin on golf-ammattilainen
Brooklyn Rae Silzer on Arden
Renée Taylor on Peggy
Linda Lavin on Millicent
Anne McDaniels on malli mainoksessa
Mauricio Ochmann on hotellin reseptionisti
Eddie J. Fernandez on Maximon isä
Vadhir Derbez on 22-vuotias Maximo
Calvin Dean on golffaaja #3
Max Page on opiskelija
Zachary Friedman on opiskelija
Noel Carabaza on nuori Maximo
Jake Jacobson on Most Interesting Man in the World
Ilan Arditti on Roger
Manelly Zepeda on nuori Sara
Nayah Damasen on Gabi

Tuotanto

Ohjaaja: Ken Marino
Tuottajat: Ben Odell sekä Eugenio Derbez
Käsikirjoittajat: Chris Spain ja Jon Zack
Musiikki: Craig Wedren
Kuvaus: John Bailey
Leikkaus: John Daigle
Tuotantoyhtiö: 3Pas Studios
Elokuvastudiot: Pantelion Films ja Lionsgate
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 28-4-2016
Facebook: www.facebook.com/HowtobeaLatinLover

Elokuvan tekemisestä kerrottiin julkisuuteen kesäkuun 5, 2015, kun tietoon tuli, että Eugenio Derbezin tuotantoyhtiö 3Pas Studios sekä Benjamin Odellin omistama Pantelion Films olivat hankkineet tuotannon komediakäsikirjoituksen Chris Spainilta ja Jon Zackilta, Lionsgaten toimiessa projektin elokuvastudiona.

Ken Marino palkattiin tuotannon ohjaajaksi lokakuun 26, 2015, ja kuvaukset pääsivät käyntiin varhaisen vuoden 2016 aikana, kuvauspaikkoina toimiessa Meksiko, Santa Clarita (Kalifornia, Yhdysvallat), sekä Vancouverin kaupunki Kanadassa.