Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2 on amerikkalainen koko perheen fantasia-animaatiokomedia, jonka on tuottanut Sony Pictures Animation.

Elokuvan, joka on jatko-osa vuoden 2012 filmille Hotel Transylvania, on ohjannut Genndy Tartakovsky ja käsikirjoittanut Robert Smigel.

Hotel Transylvania 2 elokuva banneri

Tuotannon englanninkielisten ääninäyttelijöiden tähtinä esiintyvät Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Mel Brooks, David Spade, Keegan-Michael Key, Kevin James, Steve Buscemi, sekä Fran Drescher.

Juoni

Kaikki vaikuttaa olevan muuttumassa parempaan suuntaan hotelli Transylvaniassa…Draculan tinkimättömästä vain-hirviöille säännöstä ollaan vihdoin luovuttu, avaten ovet myös ihmisvieraille.

Mutta suljettujen ruumisarkkujen takana Dracula on huolestunut suloisesta puoli-ihmis ja puoli-vampyyri pojanpojastaan, Dennisistä, joka ei osoita merkkejä vampyyriydestään.

Joten kun Mavis on kiireinen vieraillessaan hänen ihmis-appivanhempiensa luona Johnnyn kanssa – saaden samalla oman melkoisen kulttuurishokkinsa – Dracula värvää avukseen ystävänsä Frankin, Murrayn, Waynen, ja Griffinin laittaaksen Dennisin läpi hirviöksi valmistelevan koulutuksen.

Mutta he eivät osaa aavistaa että Draculan pahantuulinen, ja vanhan, vanhan, vanhan koulukunnan isänsä Vlad on tulossa tekemään vierailua hotellille.

Ja kun Vlad saa tietää että hänen pojanpojanpoikansa ei ole puhdasverinen – ja että ihmiset ovat nyt tervetulleita hotelli Transylvaniaan – asiat saavat uuden käänteen.

Traileri

Juliste

Hotel Transylvania 2 elokuva juliste

Englanninkieliset ääninäyttelijät

Adam Sandler on kreivi Dracula: hotelli Transylvanian manageri ja omistaja sekä Mavisin isä
Andy Samberg on Jonathan (“Johnnystein”)
Selena Gomez on Mavis: Draculan “teini” vampyyritytär
Kevin James on Frank/Frankenstein
Steve Buscemi on Wayne: ihmissusi
David Spade on Griffin the Invisible Man
Keegan-Michael Key on Murray: muumio
Mel Brooks on Vlad: kreivi Draculan isä ja Mavisin isoisä
Fran Drescher on Eunice: Frankensteinin vaimo

Tuotanto

Ohjaaja: Genndy Tartakovsky
Tuottaja: Michelle Murdocca
Käsikirjoittaja: Robert Smigel
Pääosissa (äänet): Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key, ja Mel Brooks
Musiikki: Mark Mothersbaugh
Tuotantoyhtiö: Sony Pictures Animation
Elokuvastudio: Columbia Pictures
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 25-9-2015
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
HotelTMovie.com
Facebook.com/HotelT
Twitter.com/HotelT

Elokuvan tuotanto sai vihreän valon Columbia Pictures studiolta marraskuussa 2012.

Maaliskuussa 2014 julkisuuteen tuli tieto, että Tartakovsky palaa jatko-osan ohjaajaksi, vaikka hän oli alunperin liian kiireinen studion Kippari Kalle valkokangasversion parissa.