Get Out elokuva

Get Out on amerikkalainen kauhufilmi, jonka on ohjannut Jordan Peele, pääosissa Daniel Kaluuya, Catherine Keener, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Lil Rel Howery, Erika Alexander, sekä Keith Stanfield.

Filmi, jonka käsikirjoittajana ohjaaja Jordan Peele myös toimi, tuottavana sekä levittävänä elokuvastudiona oli Universal Pictures.

Get Out elokuvan banneri juliste.

Juoni

Nyt kun Chris (Daniel Kaluuya) ja hänen tyttöystävänsä, Rose (Allison Williams), ovat saavuttaneet vanhempien tapaamisen vaiheen seurustelussaan, Rose kutsuu Chrisin viikonlopuksi perheensä huvilalle tapaamaan Missyn (Catherine Keener) ja Deanin (Bradley Whitford).

Ensin Chris tulkitsee perheen ylitsevuotavan tervetulleeksi toivottavan käytöksen hermostuneena yrityksenä käsitellä heidän tyttärensä rotujen välistä suhdetta, mutta kun viikonloppu etenee, sarja kasvavassa määrin järkyttäviä löydöksiä johdattaa häntä kohti totuutta jota hän ei olisi ikinä voinut kuvitella todeksi.

Suomeksi tekstitetty traileri

Juliste

Get Out elokuvan virallinen juliste.

Get Out elokuvan näyttelijät

Daniel Kaluuya on Chris
Allison Williams on Rose
Catherine Keener on Missy
Erika Alexander on etsivä Latoya
Bradley Whitford on Dean
Keith Stanfield on Andre
Betty Gabriel on Georgina
Marcus Henderson on Walter

Tuotanto

Ohjaaja: Jordan Peele
Tuottajat: Jason Blum, Edward H. Hamm Jr., sekä Sean McKittrick
Käsikirjoitus: Jordan Peele
Pääosissa: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Lil Rel Howery, Keith Stanfield, ja Marcus Henderson
Kuvaus: Toby Oliver
Leikkaus: Gregory Plotkin
Tuotantoyhtiöt: Blumhouse Productions ja QC Entertainment
Elokuvastudio: Universal Pictures
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 24-2-2017
Tuotantomaat: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Virallinen nettisivusto: www.GetOutFilm.com
Facebook: www.facebook.com/GetOutMovie
Twitter: www.twitter.com/GetOutMovie
Instagram: www.instagram.com/GetOutMovie

Elokuvan tekemisestä kerrottiin julkisuuteen syyskuun 21, 2015, kun tietoon tuli, että Jordan Peele tulisi ohjaamaan kauhufilmin Get Out, perustuen hänen omaan käsikirjoitukseensa.

Samalle ilmoitettiin, että Jason Blum tulisi olemaan projektin tuottajana hänen Blumhouse Productions tuotantoyhtiönsä kautta, yhdessä QC Entertainmentin Sean McKittrickin ja Edward H. Hamm Jr.:n kanssa.

Filmin kuvaukset alkoivat helmikuun 16, 2016.