Friend Request elokuva

Friend Request on yliluonnollinen psykologinen kauhufilmi, jonka ohjannut Simon Verhoeven, pääosissa Alycia Debnam-Carey, William Moseley, Connor Paolo, Brit Morgan, Brooke Markham, Sean Marquette, ja Liesl Ahlers

Elokuvan käsikirjoituksen tekivät ohjaaja Verhoevenin ohella Matthew Ballen sekä Philip Koch, ja filmin kansainvälisestä jakelusta vastasivat Warner Bros. Pictures sekä Freestyle Releasing.

Friend Request elokuva banneri juliste.

Juoni

Nauttien yliopistoajastaan suosittuna opiskelijana, Laura (Alycia Debnam-Carey) jakaa kaiken hänen yli 800 Facebook-ystävänsä kanssa.

Mutta yhtenä päivänä, sen jälkeen kun hän hyväksyy Facebook-ystäväkseen sosiaalisen hylkiön nimeltään Marina, Lauran elämästä tulee kirottua, ja hänen läheisimmät ystävät alkavat kokemaan raakoja kuolemia.

Ennenkuin hänen aikansa koittaa, Lauran täytyy selvittää Marinan taustalla olevat salaisuudet ja tämän Facebook-profiili kumotakseen kuolettavan kirouksen.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Juliste

Friend Request elokuvan virallinen juliste.

Friend Request elokuvan näyttelijät

Alycia Debnam-Carey on Laura Woodson
William Moseley on Tyler McCormick
Connor Paolo on Kobe
Brit Morgan on Olivia Mathison
Brooke Markham on Isabel
Sean Marquette on Gustavo Garcia
Liesl Ahlers on Marina Mills / Marina Nedifar

Tuotanto

Ohjaaja: Simon Verhoeven
Tuottajat: Quirin Berg ja Max Wiedemann
Käsikirjoitus: Matthew Ballen, Philip Koch, sekä Simon Verhoeven
Pääosissa: Alycia Debnam-Carey, William Moseley, Connor Paolo, Brit Morgan, Brooke Markham, Sean Marquette, ja Liesl Ahlers
Musiikki: Gary Go
Kuvaus: Jo Heim
Leikkaus: Denis Bachter, Felix Schmerbeck, sekä Tom Seil
Tuotantoyhtiöt: Wiedemann & Berg Film, SevenPictures Film, ja Two Oceans Productions
Elokuvastudiot: Warner Bros. Pictures ja Freestyle Releasing
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 22-9-2017
Tuotantomaa: Saksa
Kieli: Englanti
Virallinen nettisivusto: warnerbros.co.uk/movies/friend-request

Tuotannon alkuperäinen titteli oli alkujaan “Unknown Error” ja myöhemmin “Unfriend”, joka muutettiin filmin kansainvälisessä levityksessä muotoon “Friend Request”, vuoden 2014 lähes samannimisen ja samanteemaisen elokuvan “Unfriended” takia.

Filmi kuvattiin Cape Townin kaupungissa, Etelä-Afrikassa. Vaikka elokuvan tuottajat ja ohjaaja olivat saksalaisia, elokuva kuvattiin kokonaisuudessaan englanniksi. Kuvaukset päättyivät maaliskuussa 2014.