Chuck elokuva

Chuck on amerikkalainen elämäkerta-urheiludraama, jonka on ohjannut Philippe Falardeau, pääosissa Liev Schreiber, Naomi Watts, Elisabeth Moss, Ron Perlman, Jim Gaffigan, sekä Morgan Spector.

Elokuva, jonka ovat käsikirjoittaneet Jeff Feuerzeig ja Jerry Stahl, esitettiin ensimmäistä kertaa yleisölle Venetsian filmifestivaalin yhteydessä syyskuun 2, 2016.

Juoni

Hän oli New Jerseyn Bayonnen ylpeys, mies, joka kesti viidentoista erän ajan Muhammad Alin kanssa ringissä, ja joka oli inspiraationa Rocky Balboa -hahmolle.

Mutta ennen kaikkea tätä, Chuck Wepner (Liev Schreiber) oli viinakauppias ja perheen isä, jolla oli vaatimaton ura palkintonyrkkeilijänä, ja jonka elämä muuttui yön yli vuonna 1975, kun hänet valittiin nyrkkeilemään Alia vastaan suurta julkisuutta saaneeseen titteliotteluun.

Tämä valinta oli villin vuoristoradan aloitus läpi yhtäkkisen maineen tuomien ilahduttavien huippujen ja nöyryyttävien pohjien – mutta mitä tapahtuu, kun viisitoista minuuttiasi parrasvaloissa ovat ohi?

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Juliste

Chuck elokuvan virallinen juliste.

Chuck elokuvan näyttelijät

Liev Schreiber on Chuck Wepner
Naomi Watts on Linda: Wepnerin kolmas vaimo
Elisabeth Moss on Phyllis: Wepnerin toinen vaimo
Jim Gaffigan on John Stoehr: Wepnerin paras ystävä
Michael Rapaport on John: Wepnerin veli
Pooch Hall on Muhammad Ali
Morgan Spector on Sylvester Stallone
Ron Perlman on Al Braverman: Wepnerin manageri ja valmentaja
Kelvin Hale on Charlie Polite: Wepnerin treenauspartneri
Sadie Sink on 11-vuotias Kimberley
Zina Wilde on Roberta
Wass Stevens on Johnny Dicesare
Catherine Corcoran on Sandy
Ivan Martin on Bobby Van
Velizar Binev on tuomari

Tuotanto

Ohjaaja: Philippe Falardeau
Käsikirjoitus: Jeff Feuerzeig ja Jerry Stahl
Pääosissa: Liev Schreiber, Naomi Watts, Elisabeth Moss, Jim Gaffigan, Michael Rapaport, Pooch Hall, Morgan Spector, Ron Perlman, Catherine Corcoran, sekä Kelvin Hale
Musiikki: Corey Allen Jackson
Kuvaus: Nicolas Bolduc
Leikkaus: Richard Comeau
Tuottajat: Christa Campbell, Lati Grobman, Carl Hampe, Liev Schreiber, sekä Michael Tollin
Tuotantoyhtiöt: Millennimum Films, Campbell-Grobman Films Production, Mandalay Sports Media Production, ja Jeff Rice Films
Elokuvastudio: IFC Films
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 5-5-2017
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti

Elokuvan tekemisestä ilmoitettiin julkisuuteen ensimmäistä kertaa toukokuun 10, 2011, kun tietoon tuli, että Jeff Feuerzeig tulisi ohjaamaan nyrkkeilydraaman “The Bleeder” itsensä ja Jerry Stahlin tekemästä käsikirjoituksesta, joka pohjautui nyrkkeilijä Chuck Wepnerin tosielämän tarinaan.

Liev Schreiber tuli sekä filmin tähtiroolin esittäjäksi että yhdeksi tuottajista lokakuussa 2015, samalla kun Naomi Watts sai Linda Wepnerin roolin projektissa.

Filmin kuvaukset alkoivat lokakuun 26, 2015, Suffernissa, New Yorkin osavaltiossa Yhdysvaltoja. Kuvaukset päättyivät joulukuun 4, 2015.