Band Aid elokuva

Band Aid on amerikkalainen komedia, jonka on ohjannut Zoe Lister-Jones, pääosissa Adam Pally, Zoe Lister-Jones, sekä Fred Armisen.

Elokuva, jonka ohjaaja Lister-Jones myös käsikirjoitti, esitettiin ensimmäistä kertaa yleisölle Sundancen filmifestivaalin yhteydessä tammikuun 24, 2017.

Juoni

Band Aid on tarina pariskunnasta, Annasta (Zoe Lister-Jones) ja Benistä (Adam Pally), joka ei pysty lopettamaan riitelyä.

Kun heidän terapeuttinsa neuvoo heitä yrittämään käsittelemään murheitaan epätavallisin lähestymistavoin, Ben ja Anna muistavat heidän yhteisen jaetun rakkautensa musiikkia kohtaan.

Viimeisenä yrityksenä pelastaa avioliittonsa, he päättävät kohdistaa riitelynsä energiat laulujen muotoon, ja yhdessä heidän naapurinsa Daven (Fred Armisen) kanssa, he aloittavat bändin.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Juliste

Band Aid elokuvan virallinen juliste.

Band Aid elokuvan näyttelijät

Zoe Lister-Jones on Anna
Adam Pally on Ben
Fred Armisen on Dave
Brooklyn Decker on Candice
Erinn Hayes on Crystal Vichycoisse
Colin Hanks on Uber Douche
Jamie Chung on Cassandra Diabla

Tuotanto

Ohjaaja: Zoe Lister-Jones
Käsikirjoitus: Zoe Lister-Jones
Pääosissa: Adam Pally, Zoe Lister-Jones, sekä Fred Armisen
Musiikki: Lucius
Kuvaus: Hillary Spera
Leikkaus: Libby Cuenin
Tuottajat: Zoe Lister-Jones ja Natalia Anderson
Tuotantoyhtiöt: Mister Lister Films ja QC Entertainment
Elokuvastudio: IFC Films
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 2-6-2017
Kesto: 91 minuuttia
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Twitter: www.twitter.com/BandAidFilm

Elokuvan tekemisestä kerrottiin julkisuuteen heinäkuussa 2016, kun tietoon tuli, että Zoe Lister-Jones tulisi käsikirjoittamaan, tuottamaan, näyttelemään pääosaa, sekä tekemään debyyttiohjauksensa tuotannossa nimeltään “Band Aid”.

Muihin päänäyttelijöihin projektissa oli jo tuolloin saatu mukaan mm. Hannah Simone, Colin Hanks, Brooklyn Decker, Jesse Williams, Susie Essman, Ravi Patel, Jamie Chung, Chris D’Elia, ja Jerry O’Connell.

QC Entertainment oli filmin rahoittava tuotantoyhtiö, ohjaaja Lister-Jonesin tuottaessa produktion Mister Lister tuotantoyhtiönsä kautta.

Filmin kuvaukset alkoivat heinäkuussa 2016.