Bad Moms

Bad Moms on amerikkalainen komediafilmi, jonka ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet Jon Lucas sekä Scott Moore.

Elokuva pääosissa esiintyvät Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Annie Mumolo, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith, ja Christina Applegate.

Bad Moms elokuva banneri.

Filmi, jonka rahoittanut elokuvastudio on STX Entertainment, kuvaukset aloitettiin 11. tammikuuta, 2016, New Orleansin kaupungissa, Louisianan osavaltiossa Yhdysvaltoja.

Juoni

Kuten useimmat modernit äidit, Amy pitää huolen kaikista muista paitsi itsestään.

Hänen elämänsä on täydellistä: onnellinen avioliitto, ylisuoriutuvat lapset, kaunis koti, ja 365 hyvää hiuspäivää vuodessa.

Amy leipoo koulun leipojaismyyjäisiin ja on puheenjohtajana jokaisessa komiteassa — samalla kun hän työskentelee oman uransa parissa. Ja, hän saa kaiken näyttämään helpolta.

Mutta vain hieman pinnan alla, Amy on murtumispisteessä — liian ylityöllistetty, yli-sitoutunut, ja yliväsynyt ottamaan yhtään ylimääräistä vaatimusta keneltäkään.

Mutta miksi työskennellä niin rankasti niin vähäistä arvonantoa varten? Mitä tapahtuisi jos hän tekisi mitä haluaisi vaihteeksi?

Kyllästyneenä nykymenoonsa, Amy liittää voimansa yhteen kahden muun ylistressaantuneen äidin kanssa, johtaen heidät seikkailulle vapauttamaan itsensä perinteisistä vastuista, aloittaen ei-äitimäisen juhlinnan vapautta, hauskanpitoa, ja nautinnonhalua — sattumanvaraisesti joutuen samalla törmäyskurssille vanhempainneuvoston kuningatarmehiläisen Gwendolynin ja tämän uskollisen ‘täydellisten’ äitien seurueen kanssa.

Traileri

Traileri 2

Juliste

Bad Moms elokuva juliste.

Näyttelijät

Mila Kunis on Amy Mitchell
Kristen Bell on Kiki
Kathryn Hahn on Carla
Christina Applegate on Gwendolyn
Jada Pinkett Smith on Stacy
Annie Mumolo on Vicky
Jay Hernandez on Jessie Harkness
Lilly Singh on Cathy
Oona Laurence on Jane Mitchell
Emjay Anthony on Dylan
Billy Slaughter on eläinlääkäri
Wendell Pierce on rehtori Burr
David Walton on Mike
Megan Ferguson on Tessa
Wanda Sykes on tohtori Karl
Clark Duke on Dale Kipler

Tuotanto

Ohjaajat: Jon Lucas ja Scott Moore
Tuottajat: Bill Block ja Suzanne Todd
Käsikirjoittajat: Jon Lucas sekä Scott Moore
Pääosissa: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Annie Mumolo, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith, ja Christina Applegate
Musiikki: Christopher Lennertz
Kuvaus: Jim Denault
Leikkaus: Jeff Freeman
Tuotantoyhtiöt: Huayi Brothers Pictures, Block Entertainment, Merced Media Partners, Lucas & Moore, sekä PalmStar Media
Elokuvastudio: STX Entertainment
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 29-7-2016
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kesto: 1 tunti 41 minuuttia
Kieli: Englanti
www.instagram.com/BadMoms
www.twitter.com/BadMoms
www.facebook.com/BadMoms
www.stxmovies.com/badmoms/

Filmin tuotannosta ilmoitettiin ensimmäistä kertaa huhtikuussa 2015, kun julkisuuteen tuli tieto, että Jon Lucas ja Scott Moore olivat allekirjoittaneet sopimuksen vielä tittelittömän naiskomedian ohjaamisesta oman käsikirjoituksensa pohjalta.

Samalla tietoon tuli, että Block Entertainmentin Bill Block sekä Merced Media Partnersin Raj Brinder Singh tuottaisivat filmin yhdessä Apatow Productionsin Judd Apatowin ja Josh Churchin kanssa, Merced Median rahoittaessa elokuvan tuotannon. Tässä vaiheessa tuotantoa Leslie Mann oli kiinnitettynä päärooliin.

Paramount Pictures studio hankki Bad Moms filmin jakeluoikeudet toukokuussa 2015, mutta studio jätti projektin saman vuoden lokakuussa. Paramountin korvasi samassa yhteydessä STX Entertainment.

Kesäkuussa 2015 Mann ja Apatow jättivät omalta osaltaan projektin johtuen aikataulullisista päällekkäisyyksistä.

Elokuvan kuvaukset alkoivat 11. tammikuuta, 2016, New Orleansin kaupungissa, Louisianan osavaltiossa Yhdysvaltoja. Kuvaukset päättyivät 1. maaliskuuta, 2016.