Altitude elokuva

Altitude on amerikkalainen toimintaseikkailu, jonka on ohjannut Alex Merkin, pääosissa Denise Richards, Dolph Lundgren, Greer Grammer, Kirk Barker, Jordi Vilasuso, Jonathan Lipnicki, sekä Chuck Liddell.

Elokuva, jonka on käsikirjoittanut Jesse Mittelstadt, kuvattiin kokonaisuudessaan Los Angelesissa ja kaupungin lähialueilla Kaliforniaa Yhdysvalloissa.

Altitude elokuvan virallinen bannerijuliste.

Juoni

Gretchen Blair (Denise Richards) on itsepäinen FBI:n agentti, joka, sen jälkeen kun hän lähtee sooloilemaan panttivankineuvottelujen aikana, lähetetään kentältä takaisin konttoritöihin Washington DC:hen.

Onnenkantamoisen kautta hänet ylennetään bisnes-luokkaan lennollaan – mutta pian sen jälkeen kun kone lähtee matkalleen, hänen vierustoverinsa (Kirk Barker) tarjoaa miljoonia dollareita, jos Gretchen pystyy auttamaan hänet pois koneesta elävänä.

Samalla kun tämän ex-rikoskumppanit (Dolph Lundgren, Chuck Liddell, ja Greer Grammar) järjestävät brutaalin kaappauksen, Gretchen löytää itsensä elämänsä taistelun keskeltä – valitsemassa puolia kahden rikollisryhmittymän väliltä, ja yrittäen pitää samalla lentokonetta syöksymästä maahan.

Englanninkielinen alkuperäistraileri

Juliste

Altitude elokuvan virallinen juliste.

Altitude elokuvan näyttelijät

Denise Richards on Gretchen Blair
Dolph Lundgren on Sharpe
Jonathan Lipnicki on Rick
Greer Grammer on Sadie
John Posey on pilotti
Chuck Liddell on Rawbones
Stephen Graybill on liikemies
Chelsea Edmundson on Clare
Jordi Vilasuso on Luke Byres
Nick Principe on mekaanikko #1
Dan Gruenberg on Economy-luokan matkustaja
Kirk Barker on Terry
Jared Safier on SWAT-tiimin johtaja
Tom DeNucci on Burly
George Lako on mekaanikko #2

Tuotanto

Ohjaaja: Alex Merkin
Käsikirjoittaja: Jesse Mittelstadt
Pääosissa: Denise Richards, Dolph Lundgren, Greer Grammer, Kirk Barker, Jordi Vilasuso, Jonathan Lipnicki, sekä Chuck Liddell
Musiikki: Bobby Tahouri
Kuvaus: Dane Lawing
Leikkaus: Alex Merkin
Tuottajat: Jonathan DelPonte, Phillip B. Goldfine, Tyler W. Konney, John Landolfi, Chad Law, Jared Safier, ja Richard Switzer
Tuotantoyhtiöt: Switzer Entertainment Group, Taylor & Dodge, Safier Entertainment, Boundless Pictures, Dawn’s Light, Firebrand, Rough Cut Films, sekä Tilt/Shift Films
Elokuvastudio: Lionsgate
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 14-4-2017
Kesto: 88 minuuttia
Tuotantomaa: Yhdysvallat
Kieli: Englanti
Facebook: www.facebook.com/AltitudeMovie

Elokuvan kuvaukset toteutettiin kokonaisuudessaan Los Angelesin kaupungissa ja kaupungin lähialueilla Kalifornian osavaltiota Yhdysvalloissa.

Kuvauspaikkoihin kuuluivat myös Remmet Studios -studiotilat, jotka sijaitsevat Canoga Parkin alueella Los Angelesia.